Sztárok

Végre! Friss hírek Michael Schumacher állapotáról

Hosszú hallgatás után végre biztató híreket közöltek Michael Schumacher állapotáról.

A BBC, a CNN és az Independent értesülései szerint is kijött a kómából Michael Schumacher. A hírt ráadásul a hétszeres Forma–1-es világbajnok családja és menedzsere, Sabine Kehm is megerősítették, úgyhogy hihetünk is a híreszteléseknek. A német Bild értesülései szerint kommunikál környezetével – bár egyelőre azt nem tudni, ez a kommunikáció miben merül ki. Mindenesetre a lap úgy tudja, hogy az egykori pilóta már nyitva tudja tartani a szemeit, ami biztató jel a felépülés szempontjából. A család a hivatalos közlemény részeként mind a kórház dolgozóinak, mind pedig a rajongóknak köszönetet mondott – írja a F1-live.hu.

Schumi decemberben szenvedett súlyos síbalesetet, és azóta kómában feküdt. Bár áprilisban már arról szóltak a hírek, hogy orvosai megkezdték az ébresztését és pillanatokra magához is tér, azóta semmi hírt nem hallottunk az egykori autóversenyzőről, akinek az egész világ drukkol.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top