Sztárok

Megmutatta újszülött kislányát Weisz Viktor – fotók

Szombat délután látta meg a napvilágot Weisz Viktor első gyermeke.

A kislány, akit szülei a Maja Viktória névre kereszteltek, komplikációk nélkül, 3100 grammal és 52 centivel jött a világra.

Fotó: Weisz Viktor
Fotó: Weisz Viktor

Baba és mama egyaránt jól vannak, a kispapa pedig boldogan mesélt kislánya születéséről. “Szinte még fel sem fogtam, olyan gyorsan történt minden. Pénteken fellépés után ért a hír, hogy Szandinak elfolyt a magzatvize. Vidékről siettem Budapestre, hogy vele lehessek a szüléskor. Tudom, hogy megváltozik mindkettőnk élete, de ezt egyikőnk sem bánja. Büszke vagyok a feleségemre, nagyon hősiesen helytállt” – kezdte a Voice egykori énekese, aki nyári fellépéseit igyekezett apai teendőivel összhangba hozni. “Ha minden jól megy, már a hét közepén hazavihetjük Maját az új otthonába. Mivel a nyár nekem nem a pihenésről szól, most pedig különösen nem, hiszen 70 nap alatt 100 fellépésem lesz az Orfeumi Éjszakák rendezvénysorozaton belül, illetve a Balatonon, ezért úgy alakítottam, hogy minél több időt együtt lehessünk.”

Fotó: Weisz Viktor
Fotó: Weisz Viktor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top