Sztárok

Így még tuti nem láttad Angelina Jolie-t

Ki gondolná, hogy nem először találkoztak? A brit trónörökös felesége és a hollywoodi sztár ugyanis közösen dolgoznak a szexuálisan bántalmazott nők érdekében.

A hollywoodi sztár egy konferenciára érkezett Londonba, melynek témájául a nőkön elkövetett szexuális erőszak elleni fellépés szolgált. Angelina a konferencia után tett látogatást a brit külügyminiszterrel, William Hague-gal együtt Kamilla hercegnőnél. A Clarence House hivatalos oldalára feltett írás szerint Kamilla sok olyan intézményt keresett fel Nagy-Britanniában és világszerte, amely a bántalmazott nőket támogatja. Éppen néhány hónappal ezelőtt látogatott el piperecikkekkel alaposan felpakolva Guildfordba, egy olyan központba, ahol nemi erőszak és szexuális visszaélések áldozatait segítik, beszélgetett az önkéntesekkel, és egy zárt ülésen találkozott olyan nőkkel, akiket szexuálisan bántalmaztak. Kamilla az itt szerzett tapasztalatait osztotta meg Angelinával.

Angelina Jolie beugrott Kamillához

A színésznő, aki az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottjaként járja a világot, azt mondta, meg kell értetni ezekkel a nőkkel, hogy nem kell szégyenben élniük a borzalmas esetek után, nem ők követtek el rosszat, hanem az agresszorok, és segíteni kell őket új életet kezdeni. Kamilla és Angelina nem először találkoznak e cél érdekében, most is hosszan, a tervezett időt túllépve beszélgettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top