Sztárok

Így vitte haza kisfiát Stohl András

Stohl András péntek délelőtt hazavitte a kórházból újszülött kisfiát, András Barnabást, valamint párját, Ancsikát, majd rohant is tovább, ugyanis szólította a hivatása.

A Blikk információi szerint a színész már kora reggel útnak indult annak érdekében, hogy a családját minél előbb otthonukban tudhassa. Az említett lap munkatársai lencsevégre kapták a boldog család hazajövetelét, majd azt is, hogy Stohl András – körülbelül tíz perc otthon tartózkodás után – ismét elhagyja fóti házukat. Miután a színészt 2011-ben (a balesetét követően) öt évre eltiltották az autóvezetéstől, egy másik férfi vezette az autót.

A lap úgy tudja, hogy a színész a Madách Színházban színpadra kerülő Mamma Mia! című darab próbáira igyekezett oly sietősen. Stohl András egyébként csütörtökön az RTL Klub Fókusz című műsorában jelentette be, hogy kedd hajnalban világra jött a család legkisebb tagja. “Apás szülés volt, nagyon jó volt, nagyon szép volt” – mondta akkor András, akit telefonon értek utol az említett tévéműsor készítői.

Itt végiglapozhatod Stohl Andrásról készített galériánkat:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top