Sztárok

Schobert Norbi nyomdokaiba lépett Kamarás Iván

Kamarás Iván színészi munkái mellett egy újfajta edzéstervet is kidolgozott – írja a Bors.

A mozgás szeretetén alapul Kamarás Iván edzésprogramja, amit Formabontó néven, illetve saját neve alatt visz – írja a Bors. “Nem véletlen a címválasztás, sok szempontból formabontó ez az anyag. De én továbbra is maradok színész, semmiképp sem szeretnék Schobert Norbi babérjaira törni. Én gyerekkorom óta sportolok, enélkül sem tudom képzelni az életemet. Az elmúlt években volt néhány balesetem, sérülésem, amiket gyógytorna segítségével hoztam rendbe, mert nem akartam megműttetni magam. A húsz év alatt talán két hét volt a leghosszabb kihagyás, amit edzés nélkül töltöttem…Színészként nem engedhetném meg magamnak, hogy ne legyek formában, a sportprojekt is arról szól, hogy tartsd a formád, és maradj fiatal testben és lélekben.” – nyilatkozta a Borsnak a színész, aki idő híján leginkább otthon edz.

Schobert Norbi nyomdokaiba lépett Kamarás Iván

A forgatás kulisszatitkairól, pedig a Nők Lapja Cafénak mesélt. “Természetesen nem pályázom edzői babérokra, maradok színész. Így az egész sorozat (16 rész), közvetlen hangvételű, ha hibáztam, benne hagytuk az anyagban, az izzadság valódi és ami a fő üzenet: a mozgás szeretete. Bárki számára végezhető gyakorlatok, különböző szinteken, szinte eszköz nélkül, a saját otthonodban, bármikor, amikor időd engedi. A programot természetesen nem én, hanem sportszakember állította össze, ezúton is nagyon köszönöm Ács Zoltánnak a remek edzéseket, mindegyik nagyon hatékony. Gondoltunk azokra, akik fogyni szeretnének, azokra, akik egy-egy testrészt célirányosan formálni, akik ülőmunkát végeznek és fáj a hátuk, derekuk, és még hosszan sorolhatnám.A Formabontó péntektől, a UPC videótárában elérhető.” – tette hozzá a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top