Sztárok

Közösen kampányol David Beckham és Vilmos herceg – galéria

Mi történik akkor, ha Anglia két legkedveltebb pasija egyesíti erőit? Garantált a siker!

#WhoseSideAreYouOn (Kinek az oldalán állsz?) névre keresztelt kampányt indított Vilmos herceg és David Beckham, így szeretnék felhívni a figyelmet a vadon élő állatok illegális vadászatára – írja a Hello.

“Itt az ideje, hogy válassz a nagymértékben veszélyeztetett vadon élő állatok és azok között a bűnözők között, akik jó pénzért gyilkolják őket. Kinek az oldalán állsz? Nem pénzt kérünk, csak szeretnénk felhívni a figyelmedet, és kérünk, hallasd a hangod! Facebook- és Twitter-oldalodon hashtageld a WhosesSideAreYouOn feliratot, így csatlakozva a kezdeményezéshez” – olvashatók Vilmos herceg szavai az Egyesület a Vadvilágért nevű társulás hivatalos honlapján.

Közösen kampányol David Beckham és Vilmos herceg - galéria

Cambridge hercege hétfőn indította útjára a kampányt, már számos híresség, köztük a legcukibb háztartásbeli apuka, David Beckham is csatlakozott hozzá. Becks nemcsak nevét adta a kezdeményezéshez, de az állatvédelem élharcosává tört elő Vilmossal karöltve. Márpedig ha Anglia két legnépszerűbb pasija kér, hogy állj egy jó ügy mellé, arra nem lehet nemet mondani.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top