Sztárok

Ezzel alázzák Sarka Katát – fotó

Sarka Kata egy ártatlannak tűnő, napozós képet tett közzé magáról. Háború lett a vége.

Sarka Kata valószínűleg már nem lepődik meg azon, ha közösségi oldalán nemcsak rajongói, de ellenségei is górcső alá veszik a közzétett fényképeket, mi is megszoktuk már, hogy aki ilyesmire vállalkozik, az kap hideget és meleget is, azonban néhányan meglepően új támadási felületre ugrottak a hétvégén.

facebook.com
facebook.com

Hajdú Péter felesége egy ártatlannak tűnő, bikiniben készült fényképet rakott ki közösségi oldalára, mi pedig tegnap meg is mutattuk, mennyire csinos a kétgyermekes anyuka. Arra voltunk felkészülve, hogy alakját vagy éppen vékonyságát fogja kipécézni magának a tömeg. Bár ebben sem tévedtünk, meglepetésből azért mégis kijutott. Többen ugyanis a lány bőrén látható anyajegyen akadtak ki.

“Ha már annyira ad magára, akkor miért nem veteti le azt a csúnya anyajegyet a baloldaláról? Elég illúzióromboló!” – írta valaki felháborodva, erre pedig igazi szópárbaj kezdődött több más hozzászólóval az oldalon. Persze a megdöbbentő észrevétel mellett azért továbbra is sláger maradt a plasztikai műtétek kérdésköre: volt, aki abban is egészen biztosnak tűnt, hogy Kata alsó bordái hiányoznak. Mi azért ennél jóval esélyesebbnek tartunk egy egyszerű izmos-behúzott has kombinációt. Mutatjuk közelről is. Na ugye.

facebook.com
facebook.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top