Sztárok

Megmutatta gömbölyödő pocakját Scarlett Johansson – fotó

Scarlett Johansson már nagyon terhes, ha akarná, sem tudná letagadni, hogy gyermeket hord a szíve alatt.

A sztárságot biofarmra cserélni kívánó színésznőt a minap egészségügyi séta közben kapták lencsevégre a fotósok, a képeken pedig jól látszik, hogy itt bizony nem arról van szó, hogy az éjszakai nassolásoknak köszönhetően felszaladt rá néhány kiló.

Scarlett Johanssont egyébként eddig is sokan irigyelték (többek között én is, bár én azért, amiért ő közel kerülhetett Bradley Cooperhez, én meg nem), most viszont talán minden eddiginél több irigye akad majd annak köszönhetően, hogy várandósan is tökéletesen néz ki. És, hogy ki a gyerek apja? Scarlett 2012 novemberében kezdett el randevúzni Romain Dauriac francia újságíróval, aki annak rendje és módja szerint el is jegyezte, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy a szülés előtt sor kerül-e még az esküvőre, vagy sem.

Fotó: Huffingtonpost
Fotó: Huffingtonpost


A színésznő munkáját egyébként a szakma is elismerte, több mint két évvel ezelőtt csillagot kapott a Hírességek Sétányán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top