Sztárok

Ilyen Bradley Cooper, amikor egyáltalán nem szexis – galéria

Hashtagekkel foglalom össze, mit éreztem, amikor megláttam Bradley Coopert forrónadrágban: #borzalom #ezmiez #tejóég

Eddig azt hittem, hogy a zokni-szandál (és zokni-alsónadrág!) kombónál nincs rosszabb, de Bradley Cooper megmutatta, hogy igenis van: férfi forrónadrágban. A színész a kedvenc szereplőm a Másnaposokban, ezt a forrónadrágos dolgot viszont még tőle is képtelen vagyok elfogadni. Na jó, a sztorihoz hozzátartozik, hogy állítólag – legalábbis a Huffingtonpost szerint – az új filmjének forgatása kedvéért öltötte magára a hogy is mondjam… nem túl előnyös viselet, ez azonban csak akkor fog kiderülni, ha majd látjuk az említett filmet a mozikban.

Az meg azért még nem mostanában lesz, ugye. A rettenet képeket meglátva azonnal egy németországi út, vagyis egész pontosan a velünk tartó idegenvezető jutott eszembe, aki hasonló remekbe szabott nadrágokban jelent meg reggelente, csak ő még egy nagyon divatos (képzelhetitek) sárga pöttyös ernyőt is hordott magánál, megelőzendő ezzel a csoport valamely tagjának eltűnését. És hát ne feledkezzünk meg arról a  szegedi férfiról sem, aki azzal került be a köztudatba, hogy forrónadrágban járta a várost, idővel saját Facebook-oldala is lett. Én azért még bízom benne, hogy Bradley esetében ez tényleg csak amolyan kötelező dolog, és nem ilyen darabokban tervezi eltölteni a nyarat.

Galériánkban megnézheted Mr. Forrónadrágot:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top