Sztárok

Tízmilliót kér Berki Krisztián, hogy popsztár legyen

Elképesztő gázsit kér Berki Krisztián azért, hogy popsztár legyen

Bár a zenészek általában éveken át akár még ingyen is koncerteznek annak reményében, hogy végül siker koronázza majd az erőfeszítéseiket, Berki Krisztián eldöntötte, hogy popsztárrá válik, ezért pedig mindjárt az első dalnál milliókat is kér – írja a Bors. Ami még ennél is meglepőbb: a gigantikus gázsit és az elismerést meg is kapja.
“Egy videoklipben kaptam már három másodpercet, kifizették a százezres napidíjamat. A második klipért már egy Mini Morrist kértem. Gondoltam, ha Sylvester Stallonénak jár egy Ferrari, akkor a Berkinek is minimum egy autó. Most azzal kerestek meg, csináljak egy számot. Én benne vagyok, de ennek az árát is meg kell fizetni. Ha minőséget akar az ember, annak ára van. Ez esetben ez egy tízes” – mondta el Berki Krisztián. És hogy karrierjét hogyan képzeli el? Nagyon is gördülékenyen: “Mondtam DJ Juniornak, csináljon 3-4 számot, Dynamic barátom írjon többféle szöveget rájuk, és kiválasztom majd a számomra legjobbat. Aztán, ha lesz tíz percem, feléneklem egy stúdióban” – foglalta össze terveit Berki.

Tízmilliót kér Berki Krisztián, hogy popsztár legyen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top