Sztárok

Meghalt Kállay-Saunders András nagymamája

Hetekkel legnagyobb szakmai sikere után súlyos veszteség érte Kállay-Saunders Andrást.

Szomorú hírt tett közzé Kállay-Saunders András a Facebookon. Az Eurovízión ötödik helyezést elért énekes imádott nagymamája pénteken délután életét veszítette. Az idős asszony már régóta betegeskedett, és napok óta kórházban ápolták. András egyfolytában imádkozott a nagyi felépüléséért, de sajnos a szavai nem találtak meghallgatásra az égiek között. Kállay-Saunders az alábbi megható bejegyzéssel búcsúzott a legnagyobb közösségi portálon nagymamájától:

“Draga kis nagyikam orokre a szivemben maradsz. Minden emlek meg marad. Meg mindig erzem amikor kicsi voltam és nem birtam el aludni ha nem fekudtem meleted. A mosolyod meg a szemed csak szeretet sugarzot és mindenki csak szeretet teged aki ismert. Soha nem panaszkodtal semmirol akoris ha roszul voltal mert nem akartad hogy rosz legyen masnak. Faj nagyon faj hogy nem tudlak olelni mar és puszilni és egyutt nevetni veled. Engem meg az anyukamat ugy szereted ahogy eletemben nem latam valakit szeretni egy masik embert. Kis nagyikam kertem istent hogy vigyazon rad és ne felj mert egy nap en és mama jovunk és akor egyutt leszunk ujra. Kis nagyim mindent erted teszek majd fentrol buszke leszel ram, enekelek neked és minden este beszelunk. Mama probaljunk mosolyogni hogy Szerencsenk volt hogy egy ilyen ember volt/van a csaladunk ba, miata vagyunk azok akik vagyunk. Sirni Jo de a vegen mosolyogjunk mert egy nap ujra leszunk nagyival.

Koszonom mindenkinek a Honved Korhazban. Mindent megtetek nagyiert és meg bucsuzni is tudtam tole és latam utoljara mosolyogni. Koszonom.”

Meghalt Kállay-Saunders András nagymamája

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top