Sztárok

Új szereplő érkezett a Barátok köztbe – galéria

A Berényi Zitát alakító Pertics Villő alaposan felkavarja az amúgy sem mozdulatlan állóvizet.

Pertics Villő Berényi Attila lányát alakítja a képernyőn. A mindössze tizenhat éves lány az első forgatási nap izgalmairól és a beilleszkedésről mesélt a Nők Lapja Cafénak.

Villő – csakúgy, mint a sorozatbeli karaktere – nem egyszerű eset

Bevallom, nagyon izgultam, de a remek csapatnak köszönhetően – tőlem nem megszokottan – sikerült hamar feloldódnom. Én alapvetően csak színházban játszom, így kissé nehéz volt megszoknom, hogy balról-jobbról, egyszóval mindenhonnan kamerák vesznek körbe. A színház egy sokkal kötöttebb világ, hiszen előadás közben – ellentétben a sorozattal – nincs “javítási” lehetőség, csak az itt és most van. Mindkettőnek megvan a maga különlegessége és izgalma – tény, hogy itt többet lehet hibázni, de természetesen mindenki azon van, hogy ne hátráltassa a munkát” – nyilatkozta az új szereplő, aki – sorozatbeli karakteréhez hasonlóan – nem az a tipikus jó kislány. “Annyira nem vagyok balhés, mint Zita, de nem mondanám magam egyszerű esetnek. Az általános iskolás éveim alatt volt velem a legtöbb probléma, mégpedig azért, mert nagyon sokat beszéltem az órákon, ezt pedig a tanárok érthető módon nem igazán díjazták” – mosolygott.

Új szereplő érkezett a Barátok köztbe - galéria

A gimnazista hosszú távon is a színész szakmában szeretné megvetni a lábát. Mint mondja: reméli, bejönnek a számításai, ha azonban mégis más lapot oszt neki az élet, akkor bölcsészetet tanulna szívesen. A Berényi Zitát alakító Villőről beszélgetés közben az is kiderült, hogy nemcsak kezdő színészként tehetséges. “Két évvel ezelőtt elindultam egy novellaíró-pályázaton, amelyet végül több száz induló közül megnyertem. Nagyon érdekes, valójában egy álom sarkallt arra, hogy megírjam az Anya című novellát. Történt ugyanis, hogy egyik éjszaka azt álmodtam, hogy az édesanyám komoly betegséggel küzd, ébredés után pedig mindenre emlékeztem, így elhatároztam, hogy papírra vetem a képzeteimet.

A Barátok közt szereplői nemrég csapatépítőn vettek részt – galériánkban megnézheted az eseményen készült képeket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top