Sztárok

Divattervezőként debütált Liptai Claudia – galéria

Liptai Claudia számára különlegesen telt a kedd este.

Kedd este hivatalosan is debütált Liptai Claudia: a mindig csinos műsorvezető az egyik legnívósabb budapesti étteremben mutatta be legújabb ruhakollekcióját. Az eseményen tiszteletét tette több híresség, többek között Andy Vajna jelenlegi felesége, Vajna Tímea, valamint korábbi kedvese, Dobó Kata is.

Fotó: Dobó Kata Facebook-oldala
Fotó: Dobó Kata Facebook-oldala

A nemrég aranyba borult Liptai Claudia a közösségi oldalán számolt be a jeles eseményről. “Ma hivatalosan is bemutattuk Tóth Borival közös kollekciónkat, illetve a Maison Marquise by Tóth Bori őszi/téli kollekcióját a Nobuban. A lábakon természetesen kizárólag Dobó Kata by rekavago cipők voltak. Zseniális érzés volt ott lenni, pláne házigazdaként. Azóta vágytam erre, amióta 5 évesen elkezdtem öltöztetni a babáimat abroszba, függönybe vagy bármibe” – írta a közösségi oldalán Till Attila állandó műsorvezetőtársa, aki számtalan gratulációt kapott követőitől.

Galériánkban többek között azt is megnézheted, hogyan debütált Claudia:

 

Alekosz szereti, ha minden az ő elképzelései szerint működik. Barátnője például munkát se vállalhat. Részletek a Hír24 oldalán.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top