Sztárok

Borzasztóan néz ki Pamela Anderson – fotó

Hiába csinált magából elegáns nőt Pamela Anderson hónapokkal ezelőtt, egy este alatt sikerült visszaváltoznia régi, lerobbant önmagává.

Míg a keddi World Music Awardson Mariah Carey órákat késett, addig a házigazdának felkért Sharon Stone meg sem jelent. Ezért a rendezők vészmegoldásként felkérték helyettesnek az éppen Monacóban nyaraló Pamela Andersont. A nemrég újra levetkőzö Baywatch-cica pedig mindenkit megdöbbentett a megjelenésével.

A mostanság elegánsan öltözködő, rövid hajjal hódító Pammy ugyanis a régi, nem túl megnyerő önmagát idézte a vörös szőnyegen. Nemcsak előkapart a ruhatárából egy mélyen dekoltált ruhát, de kerített egy hosszú szőke parókát is, amit nem igazán sikerült rendbe szednie. Így úgy nézett ki, mint egy elszabadult őrült, amin a fáradtsága okozta fura arckifejezése sem javított. Szóval hiába változott meg teljesen, és hagyta hátra régi énje minden külsőségét, beleértve a tetoválásait is, a természet utat tört magának, és felszínre jött az elnyomott, igazi önmaga.

Borzasztóan néz ki Pamela Anderson - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top