Sztárok

Kínos: egyforma ruhában parádéztak II. Erzsébet unokái

II. Erzsébet királynő unokái, Beatrice és Eugénia hercegnők követték el az év divatbakiját – legalábbis a szakmai lapok szerint.

Katalin hercegné és a divatbakik:

– Ausztráliában is felfújta Katalin szoknyáját a szél – galéria
– Újabb régi ruhát túrt elő Vilmos neje– Háromszor viselt egyetlen ruhát Katalin

Százegy esztendeje a Chelsea-i Virágkiállítással kezdődik a londoni társasági szezon, az eseményen a brit királyi család szinte valamennyi tagja megjelenik. Az első napon II. Erzsébet királynő és unokája, Beatrice hercegnő kereste fel a kiállítást: Őfelsége egy tarka kosztümben, unokája pedig egy fekete-fehér toalettben sétált a virágok között. A súlyfeleslegétől megszabadult Beatrice-on remekül állt ez a ruha, majdnem olyan jól, mint a húgán a tavalyi évben.

Eugénia hercegnő ugyanis szintén felvette már ezt az öltözéket, mégpedig New Yorkban, egy jótékonysági eseményen, ahova a szerelme, Jack Brooksbank társaságában ment el.

Abban a családban, melyben vezetik, mikor melyik ruhát hordják a királyi fenségek, hogy még csak véletlenül se jelenjenek meg egy rendezvényen ugyanabban a színben, vagy ne vegyék fel egymás után túl hamar ugyanazt a ruhát, ez súlyos bakinak számít. Igaz csak a divatlapok szerint, a hercegnők szóvivője nem találta botrányosnak a dolgot, szerinte Beatrice és Eugénia alakja hasonló, éppen ezért miért ne adhatnák kölcsön egymásnak a ruháikat.

 

Kínos: egyforma ruhában parádéztak II. Erzsébet unokái
Kínos: egyforma ruhában parádéztak II. Erzsébet unokái

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top