Sztárok

Szexi, görög istennőnek öltözött Vajna Tímea – videó

Vajna Tímea egy fehér, mélyen dekoltált és felsliccelt ruhában jelent meg az amfAR jótékonysági rendezvényén.
Fotó: Vajna Tímea Instagram
Fotó: Vajna Tímea Instagram

Mint arról korábban a Nők Lapja Café is beszámolt: Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea a Cannes-i Filmfesztiválon múlatják az időt. A filmpápa és neje a világ egyik legnívósabb szállodájában pihen – ha éppen nem mulat. Vajna Tímea egyébként roppant kedves módon minden fontosabb történést dokumentál a közösségi oldalán, aminek következtében a követői is átérezhetik a filmfesztivál-életérzést.

Ismét sokat mutatott

Tímea hol Palvin Barbarával, hol külföldi sztárokkal pózol, hol pedig a csodaszép szettjeit teszi közszemlére – a legutóbbi fotográfián egy fehér, mélyen dekoltált, felsliccelt ruhában pózol.

S ha ez esetleg valaki(k)nek kevés, akkor sem kell aggódni, hiszen videók is készültek, készülnek szép számmal. Andy Vajna szerelme tegnap egy spontaneitástól mentes, jól megkoreografált, romantikus hangulatú videót töltött fel Instagram oldalára. Le sem tagadhatná, hogy filmesfeleség.

Galériánkban pedig megnézheted, hogyan telnek Tímea napjai Cannes-ban:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top