Sztárok

Természeti katasztrófát okozott Conchita Wurst

Több vallási vezető is szentül állítja, hogy a balkáni térséget sújtó áradásokért Conchita Wurst eurovíziós győzelme a felelős.

Természeti katasztrófát okozott Conchita WurstMég mindig nem csillapodnak a kedélyek Conchita Wurst Eurovízión aratott diadala után. Sőt most, két héttel a dalfesztivál után, sokkal rosszabb a helyzet, mint korábban volt. Egyesek már odáig fajultak az osztrák popsztár támadásában, hogy Európa átkának nevezzék.

Két szerb vallási vezető ugyanis kijelentette, hogy a balkáni térségben pusztító árvizek a szakállas nő hibái. Szerintük Isten azzal büntette meg az embereket Conchita győzelme után, hogy bibliai csapást mért több országra is, mivel az Úr ezzel szeretné jelezni, hogy senkitől nem tűri el, ha letér a jó útról.

A teóriák természetesen nemcsak hatalmas ostobaságok, de még logika sincs bennük. Hiszen Wurst osztrák, és Dániában győzött, szakmailag pedig a magyarokhoz kötődik. Vagyis földrajzilag semmi, de semmi köze nincs se Szerbiához, se Bosznia-Hercegovinához, se Horvátországhoz.

Az mindenesetre igaz, hogy nagy hatással volt az egész világra Conchita. Erre a galériánkban találtok példákat.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top