Sztárok

Testvére nem vesz részt Kim Kardashian esküvőjén – galéria

Brody Jenner várandós barátnője nem kapott meghívást Kim Kardashian és Kanye West szombati esküvőjére, ezért Kardashian féltestvére sem lesz jelen a menyegzőn.
Brody Jenner
Brody Jenner

Több hírességgel egyetemben Brody Jenner hetedik hónapban járó kedvese is nemkívánatos személy a Kardashian–West-páros fényűző lagziján, amit – korábbi tervükkel ellentétben – a versailles-i kastélyban tartanak meg. Akárcsak a meghívott vendégek egy része, úgy Kim féltestvérének a meghívóján sem szerepelt a plusz egy fő jelölés – tudta meg a Celebuzz. A fiatalember így feltehetőleg részt sem vesz nővére esküvőjén, ami annál is valószínűbb, merthogy a Kardashian–Jenner família nagy része már megérkezett Párizsba.

Beyoncé talán ott lehet, talán nem

Ám nem ők az egyetlen család, akiknél sértődés lesz az elfelejtett meghívásból. Napokig Solange Knowles és sógora, Jay Z balhéjától volt hangos a világsajtó. Beyoncé húga ugyanis ütötte-verte rapper rokonát, amiért állítólag a férfi a MET-gálán flörtölt Rachel Roy divattervezővel, aki történetesen a celeblét nagyasszonyának, Kim Kardashiannak a legjobb barátnője.

Lindsay Lohan Kim Kardashian első esküvőjén
Lindsay Lohan Kim Kardashian első esküvőjén

Az eset után mind Jay Z, mind Roy kézhez kapta az írott meghívót a párizsi nászra, azonban, bár korábban Beyoncét is meghívták, mostanra kérdéses lett, beengedik-e. A vendéglistán a neve mellett egy “talán” szócska szerepel – szivárogtatta ki a US Weeklynek egy bennfentes. Ez már magában is épp elég megalázó, így mi Bey helyében – aki egyébként gyermeke születésekor drága ajándékkal lepte meg “barátnőjét” –  biztosan nem mennénk el. Az azonban kérdéses, hogy az állítólag válságban lévő páros férfi tagja ennek ellenére is megjelenik-e cimborája lagziján.

LiLo megszegte a fehér ruhás szabályt

Ugyancsak nem invitálták a nagy eseményre Lindsay Lohant sem, aki azzal haragította magára a szelfizést videoüzenetben oktató Kimye-t, hogy Kim első esküvőjén hófehér ruhában jelent meg – bár akkor kevésbé húzta fel magát, még fotózkodtak is együtt.

A Kardashian–West-párost ismerve nem ez lesz az utolsó botrány, amit a szombati esküvővel kapcsolatban hallunk.

Mindeközben Kardashianék már bevették Párizst.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top