nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Elképesztő hajat csináltatott Beyoncé – fotó

Elképesztő hajat csináltatott Beyoncé – fotó

A botrányai közepette Beyoncé szakított egy kis időt a fodrászára, és olyan extravagáns frizurát kapott, amilyet még nem láttunk.
SzM
f Ajánlom

Vagy nagyon nincs kibékülve a külsejével Beyoncé, vagy csak hamar megunja az aktuális kinézetét, de idén már legalább öt, radikálisan különböző frizurája volt. Most pedig ismét váltott, és olyan haja van, amilyet még nem nagyon láttunk.

A lányát alaposan elkényeztető díva elképesztően hosszú afrofonatokat csináltatott magának, és így a haja már a feneke alá ér. Ami nemcsak extrémen néz ki, de extrémen nehéz is lehet. Legalábbis Beyoncé fejtartása nem tűnik túl természetesnek a loknijai alatt.

Elképesztő hajat csináltatott Beyoncé - fotó

Az új frizurája valószínűleg összefüggésben van az elmúlt hetek botrányaival. Hiszen a külseje tökéletes arra, hogy ne a férje és a húga verekedéséről, valamint az állítólagos házassági válságáról beszéljen mindenki. Kim Kardashian viszont nagyon nem fog örülni, ha meglátja Bey-t, mivel elég valószínű, hogy elvonja majd róla a figyelmet a hétvégi esküvőjén.

Beyoncé szokatlan hajkoronája ugyan nem a világtörténelem legjobbja, de még mindig jobb, mint amikor rövidre vágatta. Annak emlékét a galériánkban idézhetitek fel.

3 Fotó megtekintése

Beyoncé új külseje

Megosztás Facebookon