Sztárok

Furcsa szerepet kapott Puskás Peti

Mélyvízbe kerül Puskás Peti. Az énekest az arizonai edzőtáborból hazatérő olimpikon úszónő, Jakabos Zsuzsa veszi kezelésbe, hogy Peti csúcsformában legyen nyárra. A gyönyörű úszónő azonban nemcsak a népszerű énekesnek ad tippeket: a két fiatal közösen készül új feladatra, tanácsadóként csatlakoznak ugyanis a Miss Balaton 2014 szépségversenyhez.

Iszak Eszter, Epres Panni és Dukai Regina mellett Jakabos Zsuzsa és Puskás Peti is tanácsokkal látja el a Miss Balaton szépségeit. Peti az évek során szerzett színpadi tapasztalataival segíti majd a lányokat, hogyan mozogjanak magabiztosan a közönség és a zsűri előtt.

Peti tanít, közben pedig őt is tanítják

“Egy ilyen tanácsadói hölgykoszorúban külön megtiszteltetés, hogy én képviselhetem a másik nemet, és »pasiszemmel« segíthetem a lányokat. Ráadásul kicsit ki is használom a lehetőséget, mert bár most nem látszik rajtam, régebben én is úsztam, így Zsuzsa tanácsai nekem is jól jönnek, hogy formába hozzam magam a nyárra” – kezdte lelkesen az énekes, akit Jakabos Közös versenyre készül Jakabos Zsuzsa és Puskás Peti - galériaZsuzsa vesz a szárnyai alá.

Az úszónő egyébként egy percet sem unatkozik: épp hogy hazatért az Egyesült Államokban tartott úszótáborból, máris egy következő versenyre készül. A Miss Balaton 2014 szépségeinek ad sporttal kapcsolatos tanácsokat, és persze Petit is ellátja néhány hasznos ötlettel. “Rengeteg jó tanácsot, segítséget kaptam és kapok a mai napig én is, amelyek előre visznek. Persze vannak saját kis praktikáim, sőt babonáim is, amik kialakultak az évek során: például versenyeken mindig baloldalról lépek fel a rajtkőre – avatott be titkaiba Jakabos Zsuzsa, aki a Miss Balaton versenyzőit is arra buzdítja, hogy találjanak egy olyan sportot, amiben örömüket lelik.

Puskás Peti egyelőre a medence széléről szemléli az eseményeket:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top