Sztárok

Áll a bál a királyi családban: valóságshow-ban keres feleséget az ál-Harry herceg

Harry herceg nevét felhasználva indít valóságshow-t egy amerikai tévécsatorna. A hírek szerint ez nem magát az érintettet, hanem II. Erzsébet királynőt bosszantja a leginkább.

I Wanna Marry “Harry” (Hozzá akarok menni Harryhez) címmel indít valóságshow-t az egyik amerikai tévécsatorna – írja a People magazin. Na, de mi ebben az érdekes? Az, hogy a félrevezető címmel ellentétben Harry hercegnek semmilyen szerepe nem lesz a produkcióban.

II. Erzsébet nem örül a valóságshow-nak

Áll a bál a királyi családban: Harry herceg ismét kihúzta a gyufátHabár a rendkívül kreatív szakemberek a címben idézőjellel próbálták jelezni, hogy a kiválasztott tizenkét hölgyemény valójában nem a királyi család talán legkülöncebb tagjával fogja múlatni az időt, a legtöbb jelentkező mégis bedőlt a kissé átverésszerű felhívásnak. A műsorban Harry herceget valójában egy Matt Hicks nevű férfi fogja “alakítani”, aki egyébként kísértetiesen hasonlít a magánélete kapcsán folyamatosan címlapra kerülő hercegre – de akkor sem ő az, ugyebár.

A legfrissebb hírek szerint a leszerelt Harry egyáltalán nem haragszik a műsor készítőire (mondjuk, állítólag jó kis pénzt kap a neve felhasználásáért cserébe), ellenben II. Erzsébetnek kicsit sem tetszik a dolog. A királynő állítólag egyáltalán nem örül annak, hogy az unokáját felhasználva próbálnak meg népszerűsíteni egy műsort, mert úgy véli, hogy ezzel bizonyos szinten megalázzák a királyi családot. Ha hihetünk a híreknek, akkor óriási családi perpatvar van kibontakozóban, de ne legyen igazuk a bennfenteseknek. Pedig, ha valami, akkor ez egész biztosan megérne egy valóságshow-t.

Matt Hicks, az ál-Harry és a valódi Harry herceg
Matt Hicks, az ál-Harry és a valódi Harry herceg

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top