Sztárok

Újabb bizarr nevű sztárbébi született

Május 19-én megszületett az amerikai énekesnő, Ciara első gyermeke, és az újszülött a tendenciának megfelelően szokatlan nevet kapott.
Fotó: Ciara Facebook oldal
Fotó: Ciara Facebook-oldala

Facebook-oldalán tudatta rajongóival Ciara, hogy május 19-én egészséges gyermeknek adott életet. Elsőre nem is tudtuk eldönteni, fia vagy lánya született a gyönyörű énekesnőnek, hisz a baba nevéből ez nem derült ki. A csöppség ugyanis a Future Zahir Wilburn nevet kapta híres szüleitől. A kisfiú ezzel belépett azon híres újszülöttek táborába, akik szokatlan névvel büszkélkedhetnek szüleinek köszönhetően.

Az új őrület már jó ideje hódol a sztárok körében: Beckhamék Harper Sevenje kezdte a sort, de Kate Winslet december 7-én született gyermeke sem mindennapi nevet kapott. A színésznő és férje, Ned Rocknroll, Bearnek keresztelték gyermeküket. Ez egyébként a sztárok körében egyre népszerűbb névnek bizonyul, Jamie Oliver és Alicia Silverstone csemetéjét is így hívják. A legbizarrabb celebcsemetenév mégis az esküvőre készülő páros, Kim Kardashian és Kanye West elsőszülöttjéé, aki a West vezetéknév mellé a North keresztnevet kapta ajándékba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top