Sztárok

Háttérbe vonul Béres Alexandra

Igyekszik mindent ugyanúgy csinálni Béres Alexandra, mint várandóssága előtt, ám egy dologban kivételt tesz: a hat óra után sem vonja meg magától a finom falatokat.

A fitneszkirálynő várandóssága alatt babája egészségét helyezi előtérbe. Véleménye szerint egy anya életében vannak olyan pillanatok, amikor háttérbe kell vonulni. A mozgás továbbra is szerves része az életének, kismamatársainak is a rendszeres fizikai aktivitást javasolja, hiszen a szülés nagyon komoly fizikai igénybevétel, így nem szabad 9 hónapon keresztül elhanyagolni a mozgást.

Háttérbe vonul Béres Alexandra“A várandósság alatt is nagyon fontos a mozgásteli életmód. Természetesen van egy-két gyakorlat, amit nem lehet elvégezni, erről szívesen mesélek az előadásra látogatóknak, hogy melyek ezek, és mire kell pontosan figyelni” – kezdte Alexandra, aki Jaksity Katával együtt várja az érdeklődőket a a Richter Egészségváros rendezvényre, ahol a terhesség alatti odafigyelésről és az anyai örömökről is beszélgetnek.

A sportos anyuka azt is elárulta, bár eddig is odafigyelt az egészségére, most még inkább fontos számára a táplálkozás. “A legfontosabb ebben az időszakban a természethez való visszatérés. Együnk sok zöldséget, gyümölcsöt, emellett vadat, halat, magvakat, tehát mindent, ami a természetben megtalálható. Nekem ebben az időszakban nagyon jót tesznek a könnyű tejtermékek, mint a túró, a natúr joghurt és a könnyű sajt. Ezek jót tesznek a gyomornak és jó kalciumforrást jelentenek a baba számára. Igyekezzünk mindent mértékkel fogyasztani, hiszen ott a baba, így kevesebb hely jut egyszerre az ételnek, inkább többször, 3 óránként kell kevesebbet enni. Olyannyira, hogy most nem él az a szabály, hogy nem lehet 6 óra után enni, mert igenis szükség van rá. Vacsora után is érdemes egy utóvacsorát tartani, egy-két könnyű falatot beiktatni, hogy ne legyen túl nagy a vércukorszint-ingadozás” – tette hozzá Alexandra, akinek nagyobbik lánya, Panna is alig várja már a kistesót.

Oravecz Nóra szintén azokon próbál segíteni, akik hasonló cipőben járnak, mint ő. Részletekért kattints a Hír24 oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top