Sztárok

Hollywoodi sztárok üzentek az ifjú arának – videó

Az egyik angol riporter kihasználta a munkája adta előnyöket, és világsztárok tucatjaival küldetett üzenetet újdonsült feleségének az esküvőjükön.

Hollywoodi sztárok üzentek az ifjú arának - videóJoe Michalczuk rájött, hogy miként tudná a lehető legemlékezetesebbé tenni a lagziját a “munkaeszközei” segítségével. Az angol Sky News riportere tavaly kitalálta, hogy miután végzett a filmjeiket promozó sztárok interjúival, minden riportalanyától kér egy rövid üzenetet a menyasszonyának címezve. A hollywoodi hírességek pedig meglepő módon egytől egyig teljesítették Joe kívánságát.

Így a néhány héttel ezelőtti esküvőjén a filmkritikus egy olyan különleges ajándékkal lephette meg újdonsült feleségét, amilyet senki nem kapott, és nem is fog kapni. Konkrétan egy rövid videóval, amiben Zac Efron, Emma Stone, a nemrég bepasizó Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Jamie Foxx, Andrew Garfield, Miss Röfi, Breki, a béka, Ty Burrell, Samuel L. Jackson, az első gyerekét váró Scarlett Johansson, Chris Evans, Anne Hathaway, Arnold Schwarzenegger, Kate Winslet és Hugh Jackman adják át a legjobb kívánságaikat Jennynek.

Michalczuk beszámolója szerint szerelme annyira ledöbbent a sztárok kedvességétől, hogy percekre megnémult. Sőt szó szerint lefagyott. A legjobban a folyamatosan rákkal küzdő Hugh Jackman üzenete tetszett neki, ugyanis a színész egy vicces improvizációban próbálta meg lebeszélni az esküvőről.

Nézzétek meg a világ legmenőbb esküvői videóját, majd a lenti galériánkban találtok néhány tippet arra, hogy miként lehet a ti lagzitok is egyedülálló. Még ha nem is annyira, mint Joe és Jenny nagy napja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top