Sztárok

Ezzel a gyűrűvel lepte meg kedvesét George Clooney – fotó

George Clooney a bennfentesek szerint közel tizenötmillió forintnak megfelelő dollárt csengetett ki a tökéletes eljegyzési gyűrűért.
Clooney ezzel a gyűrűvel kérte meg Amal kezét
Clooney ezzel a gyűrűvel kérte meg Amal kezét

George Clooney nem sajnálja a pénzt – főleg ha a szeretteiről van szó. A színész legendásan bőkezű (emlékezzünk csak vissza arra, amikor az édesanyját meglepte egy “szolid” nyaralóval), több tízmilliót is képes kiadni a kezéből annak érdekében, hogy a legtökéletesebb ajándékkal lepje meg valamelyik családtagját, vagy éppen a szerelmét.

Áprilisban a Nők Lapja Café elsőként számolt be arról, hogy a megrögzött agglegény Clooney eljegyezte kedvesét, Amal Alamuddint. A színész egy közel tizenötmillió forint értékű gyűrűvel lepte meg szerelmét. Amal egészen eddig rejtegette a  a gyűrűt a kíváncsi szemek elől, a minap azonban – ki tudja, miért – megmutatta a nyilvánosságnak a csodaszép ékszert. A szerelmesek egyébként – legalább is, ha hihetünk a híreknek – már az esküvő időpontját is kitűzték: szeptemberben kötik össze hivatalosan is az életüket.

George Clooney korábban óriási nőcsábász hírében állt – galériánkban megnézheted a legemlékezetesebb hódításait:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top