Sztárok

Politikus akar lenni Hujber Feri

Meglepő vallomást tett Hujber Ferenc a Pimasz úr Ottalszik felvételén, és kifejtette, hogy politikusként képzeli el a jövőjét.

Az elmúlt évek főként a botrányokról szóltak Hujber Ferinél, de a feleségével a második gyerekét váró színész már rendezte az életét, és új tervei vannak. A SuperTV2 Pimasz úr Ottalszik című műsorában Papp Gergőnek mesélt karrierterveiről a nemrég énekesként próbálkozó Hujber. A Blikk.hu előzetese szerint, Feri politikusi pályára készül, mert elege van belőle, amit ebben az országban a vezetők művelnek.

“Cynthia úgy érzi, nem mentem az álmaim után, és azt szeretné, ha most elmennék. Ami nekem most a szenvedélyem, ami szerintem az alkotás csúcsa, az a politika, amit mérhetetlenül alacsony szinten csinálnak most a mi országunkban” – mondja Hujber, akinek elég nagy tervei vannak a jövőbeli szakmáját illetően.

Politikus akar lenni Hujber Feri

“Az életemre esküszöm, hét év múlva politikával fogok foglalkozni, és nagyon komolyan fogom ezt az egészet magamban összerakni és irányítani. Itt az idő, hogy megtaláljam Európát, Amerikát, az oroszokat. Én azt mondom, a politikusoktól vegyenek el mindent, ne legyen semmijük, ők tartozzanak tulajdonképpen a szolgák kasztjába, a legnagyobb tudású, leghatalmasabb, legtehetségesebb emberek legyenek szolgaként kezelve, úgy, hogy amit a hazáért csinálnak, azért ne kaphassanak semmit” – fejtette ki a színész, aki majdnem elvált szerelmétől tavaly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top