Sztárok

Nagyot villantott Cannes-ban Vajna Tímea

Benes Anita divattervező egyik szuperszexi alkalmi ruháját vette fel Mundruczó Kornél filmjének premiervetítésére.

A cannes-i Fesztiválpalota mintegy ezer férőhelyes Debussy termében mutatták be szombaton az új, csaknem kétórás Mundruczó Kornél-filmet, a Fehér Istent. A magyar rendező alkotását hosszan tartó tapssal jutalmazta a 67. cannes-i filmfesztivál közönsége. Az MTI helyszíni tudósítása szerint a bemutatón megjelent többek között Andrew G. Vajna, a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos és felesége, Vajna Tímea, valamint a Magyar Nemzeti Filmalap vezetői.

Vajna Tímea – akinek az RTL Klub is ajánlatot tett – a vetítést követően az Instagramon gratulált Mundruczó Kornélnak. A gratulációs poszt mellé pedig egy Cannes-i felvételt is feltöltött magáról (ezúttal nem a luxusszállodáról, ahol megszállt a férjével). A fotón egy, Benes Anita tervezte, szuperszexi Daalarna ruhában – amely a divattervező honlapján is fellelhető – pózol a Fehér Isten című film kutyafőszerepét alakító Hagennel (aki a filmbemutatóra az amerikai trénere, Teresa Miller vezetésével csokornyakkendőben érkezett – szerk.).

Forrás: Vajna Tímea / Instagram
Forrás: Vajna Tímea / Instagram
Nagyot villantott Cannes-ban Vajna Tímea
…az a bizonyos ruha, Forrás: daalarna.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top