Sztárok

Firenzében lesz a Kardashian–West-gigaesküvő

Kim Kardashian televíziós valóságshow-sztár és párja, Kanye West amerikai rapper a firenzei Belvedere-erődben fogják kimondani a boldogító igent május 24-én.

A pár 300 ezer euróért (átszámítva 91,5 millió forint) bérelte ki a Boboli-kert szomszédságában álló 16. századi erődítményt, amely a ceremónia és a lakodalom helyszíne is lesz egyben. Westéket egy protestáns lelkész fogja összeadni.

A 36 éves rapper Kardashian 33. születésnapján, 2013 októberében kérte meg a valóságshow-sztár kezét. Westnek ez az első házassága, párja – aki az idei Bécsi Operabál sztárvendége volt – viszont már harmadik alkalommal fog oltár elé állni. Közös kislányuk, a tavaly júniusban született North is jelen lesz az esküvőn.

Egyelőre a pár egyik tagjától sem érkezett hivatalos megerősítés a firenzei esküvőt illetően. A helyi La Nazione című lap kérdésére reagálva azonban, miszerint izgatott-e a május 24-e miatt, West elmondta, hogy “nagyon izgatott, de nagyon boldog is egyben”. A pár korábban már járt Firenzében, akkor inkognitóban fedezték fel a várost. West ezúttal egy barátját jött meglátogatni.

Nézd meg a Kardashian–West-párról készült képgalériát!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top