Sztárok

Bizarr félpucér fotó Ricky Martinról

Az énekes túl a negyvenen mindent megtesz azért, hogy fiatal maradjon a külseje. Amiről egy nem mindennapi fotót is készített.

Bizarr félpucér fotó Ricky MartinrólA mai világban a legtöbb ember minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy legyőzze az idő múlását, a hírességek pedig kiváltképp szeretnének örökké fiatalok maradni. Nem kivétel ez alól Ricky Martin sem, aki férfi létére ugyanazokat a kezeléseket kéri magának a kozmetikusától, amiket a nők. Heti több alkalommal is különleges krémeket kennek az arcára és a kezeire, aminek inkább a látványa a döbbenetes, nem a hatása.

A másságát nyíltan vállaló popsztár ugyanis a kezeléseken kénytelen mozdulatlanul ülni, miközben az arcát maszk, a kézfejeit kesztyűk borítják. Ami elég bizarrul fest egy férfi esetében. Talán éppen ezt ellensúlyozandó, a mintaapukának tartott Ricky félmeztelenre vetkőzött, mielőtt hagyta, hogy lencsevégre kapják szépülés közben.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Azt nem tudni, hogy a jóképű popsztár azért lett-e ennyire hiú, mert nem talál magának új párt, mióta élete szerelmével szakítottak, vagy csak nem akar túl öregnek látszani tündéri fiai mellett.

Rickynél sokkal keményebb dolgokra is hajlandók a sztártársai a szépségkonzerválásért, ebből galériánkban kaptok egy kis ízelítőt.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top