Sztárok

Harry herceg máris becsajozott – galéria

Barátja esküvőjén vigasztalódott a szakítás után Harry herceg.
A fiatal nő, akivel együtt töltötte az éjszakát Harry herceg/ Fotó: Profimedia

A fiatal nő, akivel együtt töltötte az éjszakát Harry herceg/ Fotó: Profimedia

Vilmos herceg a felesége és Harry herceg is hölgy kísérő nélkül vett részt jó barátjuk, Guy Pelly esküvőjén. Ám a US Weekly értesülései szerint az alig egy hete szakításon átesett fiatal herceg nem sokáig szomorkodott. Egy csinos, szőke hölgy társaságában múlatta ugyanis az idejét. Harry és a magazin informátora szerint gazdag családból származó fiatal nő egész este egymással voltak elfoglalva: táncoltak, és rengeteget nevettek.Sokat ittak. Miután az ifjú házasok elhagyták a partit, Harryt a magánlakosztályába kísérte a Tennessee-ből származó hölgy, aki aztán az egész éjszakát a herceggel töltötte. Másnap a barátainak is elmesélte” – árulta el a US Weeklynek a bennfentes, aki szerint Harry számára mindössze csak egy éjszakára szólt a románc.

A herceget egyébként Joss Stone-nal is összeboronálták, ugyanis nemrégiben egy partin találkoztak ismét, ahol egész este egymás társaságában múlatták az időt. Egy biztos, Cressida után sem lesz hiány jelentkezőkben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top