Sztárok

Kirúgták Pippa Middletont

Ismét elbukott írónőként Pippa Middleton, miután kirúgták az egyik legnagyobb brit napilaptól, a sok értelmetlen és rossz cikke miatt.

Amikor bő három éve Katalin és Vilmos esküvőjén a világ felfigyelt Pippa Middletonra, sokan azt jósolták, hogy népszerűsége elhomályosítja majd a nővéréét is. Ám az idő bebizonyította, hogy az emberek imádják a hercegnét, miközben a húgából leginkább csak a hátsójára kíváncsiak. Amit jól mutat, hogy az angolok elérték Pippa kirúgását.

Kirúgták Pippa Middletont

Vilmos herceg sógornőjétől azonnali hatállyal megvált a Daily Telegraph, miután a főszerkesztő megelégelte a rengeteg olvasói panaszt, ami az ifjabbik Middleton lányra érkezett. A lap vásárlói szerint a királynőnél sem túl népszerű Pippa sporttal, közélettel és partival foglalkozó rovata annyira ostoba és értelmetlen volt, hogy olyat még nem láttak. Ezért fél év után a kiadó megköszönte a nemrég új frizurát villantó Philippának az eddigi munkát, és megkérték, hogy ne írjon többet nekik.

Kirúgták Pippa MiddletontAmit valószínűleg nemsokára követ majd egy hasonló üzenet, csak az a Vanity Fair fejeseitől érkezik. Pippa ugyanis nekik is ír, de az amerikaiaknál sem találtak kedvező fogadtatásra a szerzeményei. Sőt a tengerentúlon annyira nem értik, mit is akar a cikkeiben Pippa, hogy egy olyan Twitter-oldalt is csináltak, ahol kifigurázzák az okosságait.

Szóval Katalin húga lassan elgondolkodhatna rajta, hogy felhagy az írással. Főleg hogy a tavalyelőtt kiadott partitippeket tartalmazó könyve akkora bukás volt, hogy még fillérekért sem vette senki. De legalább a divatötletei hasznosak, és tagadhatatlan, hogy öltözködni nagyon tud. Amire találtok jó pár példát a galériánkban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top