Sztárok

Összeverekedett Beyoncé férje és húga – videó

Összeszólalkozott Jay Z és Solange Knowles, aminek az lett a vége, hogy az énekesnő kézzel-lábbal próbált kárt tenni a sógorában.

Összeverekedett Beyoncé férje és húga  - videóAz egy héttel ezelőtti Met Gála legszebb és legaranyosabb párjának választották Beyoncét és Jay Z-t, de nekik jár a legbotrányosabb páros díja is. Amihez azért kellett a díva húga is. Történt ugyanis, hogy amikor távoztak a Metropolitan Múzeumból, Jay és sógornője, Solange csúnyán összeszólalkoztak valamin, majd amikor beléptek a liftbe, az énekesnő rátámadt a sógorára.

Solange keményen püfölni kezdte a rappert, és többször megpróbálta megrúgni is. A hip hop mogul azonban egyszer sem ütött vissza, pedig látszott rajta, hogy igencsak ideges lett a támadástól. Beyoncé húgát ezért a testőrük próbálta meg lefogni, de nagyon nem bírt vele. Így csak akkor nyugodott le egy kicsit, amikor az Obamával összeboronált nővére kibújt Jay mögül, és mondott neki valamit.

 

Összeverekedett Beyoncé férje és húga  - videóA trió a liftből kilépve úgy tett, mint ha semmi nem történt volna, és a verekedésről eddig nem is
tudott a világ. Ám most a Metropolitan egyik dolgozója eladta a lift biztonsági kamerájának felvételét, amin tisztán látszik az incidens.

Hang viszont nincs a videó alatt, így nem tudni, mi váltotta ki az összetűzést. De bármi is volt az, a zenei világ álompárja között nem okozott mosolyszünetet. Ugyanis azóta is ugyanolyan szerelmesen jelennek meg mindenhol, ahogy mindig.

Korábban is több botrány övezte Beyoncé és Jay z életét. Ezekről a galériánkban olvashattok!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top