Sztárok

Külön utakon jár Kállay-Saunders András és Tolvai Reni

Kállay-Saunders András szombat éjszaka 5. helyezést ért el az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. Az énekes szerelme, Tolvai Reni a képernyő előtt izgult kedveséért.

Szombat éjszaka véget ért a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál, amelyen – mint arról korábban beszámoltunk – Ausztria delegáltja, Conchita Wurst győzedelmeskedett, a magyar versenyző, Kállay-Saunders András 5. helyezést ért el.

Tolvai Reni hamarosan Amerikába utazik

Külön utakon jár Kállay-Saunders András és Tolvai ReniA Megasztár felfedezettje a döntő előtt a következőképp nyilatkozott a Blikk-nek: “Itt mindenki szeret minket, mosolyogva, kedvesen, érdeklődve fogadják a magyar delegációt, bármerre is megyünk. Csak pozitív visszajelzéseket kapunk, és ez nagyon jó érzés” – mondta András.

Az énekest Koppenhágában egészen a színpadig kísérte az édesapja, míg édesanyja és szerelme, Tolvai Reni otthon, a képernyő előtt izgultak.  Az énekesnő az ominózus lapnak azt is elárulta, hogy azért nem tudott szerelmével tartani, mert nagyon elfoglalt volt, több fellépésen kellett helytállnia. S bár András nemsokára hazatér, a szerelmesek nem sok időt tölthetnek együtt: Reni ugyanis hamarosan szintén elhagyja az országot. “Nemsokára elutazom az Egyesült Államokba, hogy a saját álmaimért küzdjek” – mondta Reni.

Kállay-Saunders Andrásról készített képgalériáinkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top