Sztárok

Beégették Szellő Istvánt és Bárdos Andrást

Jól bírja a cikizést Szellő István és Bárdos András: a két híradóst a Showder Klub századik adásában roast-olta, azaz próbálta humorral "égetni" két rutinos stand-upos, Aranyosi Péter és Dombóvári István.

Századik epizódját ünnepli hétfőn a Showder Klub. A kerek évfordulót ünneplő adásban – melynek műsorvezetője Kovács András Péter lesz – archív felvételeken köszönnek vissza az elmúlt tíz év történései és szereplői, ráadásként pedig egy vetélkedőn méri össze tudását Szellő István és Bárdos András. A két szigorúnak látszó, ám nagyon is vidám híradós értette a tréfát: bár megpróbáltak komolyan válaszolni a kérdésekre, nem sikerült nevetés nélkül kibírniuk a játékot.

Fotó: RTL Sajtóklub
Fotó: RTL Sajtóklub

“Szoktam nézni a műsort, de fogalmam sem volt, hogy mi fog történni, így nem is készültem rá különösebben” – mondta Szellő István, aki szerint a roast műfaj egy jópofa dolog, nem kell rajta megsértődni. Jó volt a hangulat, kiválóan éreztük magunkat” – tette hozzá István, aki a színpadra lépés előtt, a Hír24 híradósával, Bárdos Andrással leginkább a Szombat Esti Lázról beszélgetett, hiszen nyolc évvel ezelőtt ő is szereplője volt a show-nak.

Istvánt ráadásul Aranyosi és Dombi egy rövid időre a helyéről is kitúrta:  a két humorista elkészítette ugyanis a századik Showder Klub Híradóját, rájuk jellemző stílusban kifigurázva a közélet történéseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top