Sztárok

Búcsúznak a Barátok közt szereplői

Munkácsy Katát és Aradi Balázst ma este láthatják utoljára a nézők.

Búcsúzik a Barátok közt című népszerű sorozat két szereplője: Munkácsy Katát és Aradi Balázst a nézők ma este láthatják utoljára a képernyőn – egy időre biztosan. Mint ismeretes, Bokros Linda távozásáról a sorozat készítői döntöttek, a Berényi Miklós fiát alakító Aradi Balázs pedig önszántából határozott úgy, hogy elhagyja a Mátyás király teret.

Munkácsy Kata könnyek között búcsúzott

Búcsúznak a Barátok közt szereplői

Kata és Balázs mérhetetlen nagy szeretettel a szívükben gondolnak vissza az elmúlt néhány esztendőre. Munkácsy Kata azt mondja: nem volt könnyű lezárni élete ezen szakaszát. “Az utolsó forgatási nap nagyon emlékezetes a számomra, mivel elbúcsúztattak a kollégáim. Mindnyájan körbeálltak, s úgy köszöntek el tőlem – ekkor, bevallom, elsírtam magam, mert tényleg nagyon megszerettem ezt a csapatot” – mondta a Nők Lapja Cafénak Kata.

A Bokros Linda karakterét alakító fiatal lánynak nagy tervei vannak a jövőre nézve: fogorvos szeretne lenni. Kata jelenleg fogtechnikusi tanfolyamot végez, a későbbiek folyamán az orvosi egyetemre szeretne felvételizni. “Az egyik sorozatbeli kollégámnál, Solti Ádámnál tanulok, aki a színészet mellett fogtechnikusként dolgozik. Hamarosan emelt szintű érettségit teszek biológiából és kémiából, ez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy sikerüljön a felvételi” – mondta Kata, aki bízik benne, hogy sikerül bekerülnie a hőn áhított egyetemi szakra. Vele ellentétben Aradi Balázs nem a tanulásra koncentrál: ő a zenei karrierjét egyengeti.

Aradi Balázs a zene felé veszi az irányt

Nemrég megnyertem egy orosz remixversenyt, a zenémet azonban végül nem adták ki, ennek oka nem más, mint hogy a szervezők szeretnének velem egy közös együttműködést. Külföldi producerekkel dolgozom, vannak megkereséseim, szóval nem panaszkodhatom” – Búcsúznak a Barátok közt szereplőimesélte Balázs. Azt mondja: az utóbbi hónapokban abszolút letisztult benne a kép, s már pontosan tudja, mivel szeretne foglalkozni a jövőben.

A színészet és a zene a két szerelmem –  bár úgy tűnik, hogy ez a két dolog távol áll egymástól, vannak bizonyos átfedések. Az biztos, hogy a Színművészeti Egyetemre nem felvételizem többet, ezt a legutóbbi próbálkozásom után döntöttem el” – mondta Balázs. Munkácsy Katához hasonlóan ő is szívesen gondol vissza az elmúlt évekre és az utolsó forgatási napra.

“Amikor tudtam, hogy az utolsó jelenetet vesszük, bevallom, kicsit meghatódtam. Egyetlen dolgot tudok csak mondani, ami nem fog hiányozni: a korán kelés. A csapat, a kollégáim, az egész légkör viszont borzasztóan, mégiscsak ez volt az eddigi életem egyik meghatározó része. Szerettem azt a fajta rendszeres rendszertelenséget, ami a folyamatos forgatásokkal járt” – zárta szavait Balázs. Mi mind neki, mind pedig Katának nagyon sok sikert kívánunk az életben, s bízunk benne, hogy hallunk még róluk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top