Sztárok

Kitetováltatta magát Julia Roberts

Legutóbbi interjújában Julia Roberts felfedte, hogy több tetoválás is díszíti a testét, s közülük néhány intim helyen található.

Kitetováltatta magát Julia RobertsHollywood történelmének legelegánsabb és legvisszafogottabb díváinak egyike Julia Roberts, ám ezt alaposan megcáfolta legújabb kijelentésével. A húgát nemrég eltemető színésznő Ellen DeGeneres show-jában vendégeskedett, és egyszer csak bedobta a beszélgetés közben, hogy több tetoválása is van. Sőt, akad olyan köztük, ami igencsak intim területre került. Ezt persze nem volt nehéz kitalálni, hiszen eddig egyszer sem bukkantak elő a ruhája alól – a szőrös hónaljával ellentétben.

Pedig egyik tetkó sem friss darab, az elsőt körülbelül 12 éve varratta magára. Jelenlegi férjével még a házasságuk előtt úgy döntöttek, hogy örökre magukon akarják viselni a másik monogramját. Később a gyerekeik neveit is magára tetováltatta a valóságos édenben élő sztár. De vannak olyan alkotások is a testén, amelyekről nem szeretett volna mesélni.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy miként alakult át Julia az évek alatt, akkor tekintsd meg galériánkat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top