Sztárok

Eurovízió: Döntőbe jutott Kállay-Saunders András

Kedden este tízkor kiderült, hogy a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjéből mely országok énekesei jutnak a döntőbe. Kállay-Saunders András pedig ott van a legjobbak között.

További cikkek a témában:

Vele utazott az Eurovízióra Kállay-Saunders András – fotó

Ilyen volt Kállay szereplése a főpróbán

A nemzetközi sajtó imádja a magyar énekest

Kállay-Saunders András a 2. legszexisebb pasi Koppenhágában (Hír24)

Kállay-Saunders András, Running című dalával utolsóként lépett színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjén Koppenhágában. Az előzetes hírek szerint a magyar énekes nemcsak a zsűrinél, de a helyi közönségnél és a sajtóképviselőinél is az idei esélyesek között volt. A keddi főpróba után például az újságírók  – egyébként a végeredményt nem befolyásoló – pontozásánál ő kapta a második legtöbb szavazatot.

Nos néhány  perccel este tíz után végre kiderült, hogy szombaton is izgulhatunk Kállay-Saunders Andrásért a döntőben. A magyar srác a sorsolásnak  köszönhetően utolsóként mutatta be a dalát, ám ez talán csak segítette őt. A közönség és a zsűri pontjaiból összeállt végeredmény szerint ugyanis, ő is ott lehet a vasárnapi döntőben!

Ilyen volt András előadása, az elődöntőben. További fotók, Koppenhágából, a videó után!

 
András Koppenhágában – galéria!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top