Sztárok

Becsípve ünnepelte szülinapját Adele

Visszafogott bulival, de azért rendesen megünnepelte 26. születésnapját Adele, és egy kicsit többet is ivott a kelleténél.

Hiába a 2010-es évek legsikeresebb és legnépszerűbb előadója Adele, a többi sztárral ellentétben nem igazán szereti a feltűnést és nagy felhajtást. Ehhez mérten ünnepelte hétfő este a huszonhatodik születésnapját is. Az általában kocsis módjára káromkodó énekesnő és tizenöt legközelebbi barátja egy londoni étteremben gyűlt össze, ahol egy kiadós vacsora után végigkóstolták a bárpult kínálatát. Ami egy kicsit meg is ártott az ünnepeltnek, aki éjjel tizenegy körül testőre támogatásával tudta csak abszolválni az egyenesen járást.

Becsípve ünnepelte szülinapját Adele

A visszafogott ünneplésen egyébként nem volt jelen az őrült sztárallűrjeiről is ismert díva vőlegénye, Simon Konecki. Az üzletember ugyanis otthon vigyázott közös kisfiukra, Angelóra. Ami nem esett nehezére, hiszen mostanság amúgy is ő van többet a gyerekkel, mivel szerelme harmadik albumán dolgozik Phil Collinsszal és Prince-szel.

Adele és Simon egyébként igazi palotában nevelik szemük fényét. A vidéki birtokra itt pillanthattok be!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top