Sztárok

Cáfolja a pornóvideót Hajdú Péter

Hajdú Péter és Sarka Kata telefonjáról titkos, házi készítésű videók kerültek fel a netre állítólag. Hajdú Péter viszont gyorsan elmondta, mi is a valóság.

Cáfolja a pornóvideót Hajdú PéterA Facebookon egy cikknek tűnő fotó kelt önálló életre sok-sok kattintással. A cím azt ígéri, hogy aki rákattint, megnézheti Hajdú Péter és Sarka Kata házi szexvideóit, melyek úgy kerülhettek fel a netre, hogy telefonjukat elvesztették, valaki pedig közszemlére tette róla a titkos információkat.
Hajdú Péter nem sokat teketóriázott és nem is különösebben idegesítette fel magát. Nevetve tájékoztatta rajongóit arról, hogy ez a hír sem más, mint egy azok közül a hangzatos címek közül, melyek mögött tartalom nincs ugyan, viszont botrányt ígérve temérdek “lájk”-ot generál alkotójának. A címhez természetesen fénykép is társul, melyet a jó ízlés érdekében inkább nem teszünk közzé, szabad szemmel és laikusként is jól látható viszont, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter arcát nem túl gondos és igényes munkával applikálták a meztelen testekre a készítők.
“Köszönjük a törődést, de ezúton jelzem, hogy NEM törték fel a telefonunkat és semmilyen izgalmas film sincs rólunk:) Valamelyik degenerált lájkgenerátor így akar lájkokat szerezni! Szerencsétlen:)))
Szép estét nektek:)
– kommentálta röviden Hajdú Péter a történteket a közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top