Sztárok

A legnagyképűbb Éjjel-nappal Budapest-szereplő beszólása

Mulatóskarrierje előtt elkerülték a lányok, amióta viszont berobbant a zeneiparba, nem győzi a rajongó lányok hadát Éjjel-nappal Budapest Lali.

180 fokos fordulatot vett ÉNB Lali életeMár több mint ötmillió kattintást hozott ÉNB Lalinak Lalipop című slágere, amivel berobbant a mulatós zene világába. Ekkora sikerre még maga az előadó sem számított, habár önbizalomban nincs hiánya.

“Hihetetlen ez az egész – kezdte a Csóró Lali névre keresztelt realityszereplő. – Egy kis faluból indultam, feljöttem szerencsét próbálni Budapestre, ahol Bunyós Pityu segítségével rájöttem arra, mennyire jól lehet csajozni a mulatós zenével. Elkezdtem űzni, és Berényi András felfedezett, megírtuk a Lalipopot. A dal nagyon jó, visz mindent, az énekhangom pedig… szintén remek. Imádom” – mondta szerénytelenül az Éjjel-nappal Budapest szereplője.

A hűség mintaképe lett

Bár Lali a csajozás miatt kezdett énekelni, azóta fordult nála a kocka. “Nagyon bomlanak utánam a csajok, a mulatóskarrier ebben sokat segít. Az, hogy az embernek van saját dala, CD-je, a színpadon van, az sokat dob a külsején. De nekem most csak Nóri van, belé vagyok szerelmes. Most őt űzöm. Habár nagyon sok szerelmes levelet kapok, most csak ő számít” – áradozott kedveséről Lali, aki további fenomenális slágerekkel szeretné megörvendeztetni rajongóit. 

Ha kíváncsi vagy Lali fantasztikus népszerűségnek örvendő slágerére, ide kattintva meghallgathatod!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top