Sztárok

Lecserélik az X-Faktor teljes mentorgárdáját?

Sem Tóth Gabi, sem Alföldi Róbert, sem pedig Szikora Róbert nem vesz részt majd a 2014-es X-Faktorban – feltéve, ha hihetünk az új szériához készült tévéreklámnak.

Május tizedikén lesz a 2014-es X-Faktor válogatója, ahol is ismét mindenki – pontosabban: aki érez magában affinitást – megmutathatja, hogy mit tud. Az RTL Klubon egy ideje már fut az új szériát beharangozó televíziós reklám, amelyben – kicsit sem meglepő módon – az eddigi győztesek mondják el, mit adott nekik a verseny.

“Mutasd meg magad az új mentorcsapatnak!”

Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő és Danics Dóra emellett mindenkit arra buzdítanak, hogy mérettessék meg magukat a négytagú mentorgárda előtt. A reklám legérdekesebb része az az utolsó néhány másodperc, amikor is a narrátor elmondja, hogy kik Lecserélik az X-Faktor teljes mentorgárdáját?előtt adhatnak számot énektudásukról a jelentkezők.

“Gyere el, és mutasd meg magad az új mentorcsapatnak!” – hallható a felvételen. Az ominózus mondat arra enged következtetni, hogy az idei széria több szempontból is más lesz, mint az eddigiek: könnyen lehet, hogy a készítők úgy, ahogy van, az egész mentorcsapatot lecserélik. Azt egyébként eddig is tudni lehetett, hogy Danics Dóra egykori “pótapukája”, Geszti Péter befejezi a mentorkodást, azonban – legalább is eddig – nem volt szó arról, hogy a másik három segítő helyét is mások veszik át. Természetesen az RTL Klub sajtóosztályát is megkerestük, ám egyelőre nem kaptunk tájékoztatást azzal kapcsolatosan, vajon marad-e a műsorban Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert.

A reklámot itt tekintheted meg, az ominózus mondat 0:55 másodpercnél hangzik el:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top