Sztárok

Átok ül a Szombat Esti Láz sztárjain – galéria

A Szombat Esti Láz sztárjait sorra érik a balesetek. Máté Krisztina és Eszményi Viktória után Szinetár Dóra felkészülését is egy komoly sérülés nehezíti.

A Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsor szereplői embert próbáló időszakot élnek, az adott adást követően ugyanis mindössze egyetlen hét áll rendelkezésükre, hogy egy vadonatúj koreográfiát varázsoljanak a táncparkettre.

Szinetár Dóra a bordáját törte

A párosok emiatt feszített tempót diktálnak maguknak, mind jól tudják: csak így lesznek kész idejében a produkciókkal. Az amatőr és profi táncosok rengeteg próbálnak, s mindent Átok ül a Szombat Esti Láz sztárjain - galériamegtesznek annak érdekében, hogy a maximumot hozzák ki magukból a szombati adások alkalmával. Előfordul azonban, hogy bizonyos külsős tényezők – például egy baleset – megnehezítik a felkészülésüket.

Néhány nappal a műsor kezdete előtt a Nők Lapja Café is beszámolt arról, hogy Máté Krisztina komoly térdsérülést szenvedett az egyik táncpróba alkalmával. “Egyrészt, nem nagyon szoktam semmit sem feladni az életben, másrészt pedig fel sem vetődik az emberben, hogy tönkretegye több száz ember munkáját, akik számítanak rá” – a műsorvezető így indokolta akkor lapunknak döntését, miszerint nem adja fel a versenyt.

Nemrég kiderült, hogy Eszményi Viktória is megsérült: az énekesnő egy akrobatikus mozdulat gyakorlása közben ütötte meg a bordáját. Heilig Gábor feleségéhez hasonlóan Szinetár Dóra is fájdalmakkal küzd. A színész-énekesnő titkolni akarta a bordatörését, ám – az egyik napilap cikkének köszönhetően – színt vallott. Mint kiderült, Dóra néhány héttel ezelőtt eltörte a bordáját, de csak hetekkel az ominózus eset után keresett fel egy szakembert.

Nem ez az első alkalom, hogy sorban sérülnek le a versenyzők, a műsor korábbi szériáiban sem volt hiány kisebb-nagyobb balesetektől. A 2013-as évadban Győrfi Pál fejre ejtette partnerét, Práger Kittyt, Szilveszter gazda a bokáját ficamította ki, Markó Róbert fejsérülést szenvedett, míg Cseh-Szakál Tibor idegbecsípődéssel a derekában emelgette táncpartnerét, Varga Izabellát.

Galériánkban megtekintheted a Szombat Esti Láz idei szériájának versenyzőpárosait:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top