nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!

Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!

Az egészséges életmód részeként bőröd ápolására is különös gondot kell fordítanod, hiszen tükörként láttatja a szervezeted állapotát. Figyelj oda, hogy mivel kényezteted!
f Ajánlom
Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!


Organikus szépségápolás

Bőröd a legnagyobb szerved, ami megvéd a külvilág káros hatásaival szemben, és ezzel egyidejűleg összekötő kapocs a szervezeted és a környezeted között. Ezért fontos, hogy ápolásához minél több természetes anyagot használj, melyek képesek harmóniát teremteni közted és a Téged körülölelő külvilág között.

Segítenek az ellenőrzött alapanyagok

Az igazolt bioalapanyagok ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termékek. Akár élelmiszerekről beszélünk, akár kozmetikai alapanyagokról, biztosak lehetünk benne, hogy ezek olyan helyről származnak, ahol elsődleges szempont a természetes környezettel való harmónia. Ezt tartották szem előtt azok a magyar fejlesztők is, akik egy teljesen új biokozmetikai kezelést dolgoztak ki. A mySPIRIT skincare arckezelések során csak biohatóanyagokat használnak, amit ásványokkal kezelt kristályvízzel visznek fel a bőrödre.

Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!


Ötcsillagos biohétvége

A legexkluzívabb holisztikus bőrápolási rituálék nemcsak szépségedet, hanem egészségedet, lelki egyensúlyodat is szolgálják. Még megnyugtatóbb a kezelés, ha mindez olyan környezetben történik, amit beleng a harmónia, és ahol Te vagy a leg­fontosabb. Ilyen a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****.

Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!

Kelj útra az egészségedért és a szépségedért!A Spirit Hotel a megtisztulás jegyében havonta egy-egy biohétvégén várja azokat a vendégeket, akik a pihenés idején sem szeretnének lemondani a bioéletvitelről. Persze akkor is érdekesek és hasznosak lehetnek számodra ezek a hétvégék, ha még csak most ismerkedsz az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokkal, élelmiszerekkel és kozmetikumokkal.

Nézd meg a naptárodat, hogy számodra melyik időpont a megfelelő!

További információ: www.spirithotel.hu

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon