Sztárok

Cameron Diaz bevallotta, hogy a saját neméhez is vonzódik

Cameron Diaz meglepő kijelentést tett a minap. A színésznő elárulta, hogy bizony a gyengébbik nemhez is vonzódik szexuálisan.

A csontsovány Cameron Diaz a minap a “Watch What Happens Live” című amerikai show-ba volt hivatalos, ahol a műsorvezetővel, Andy Cohennel először az életéről, valamint a karrierje alakulásáról beszélgettek, majd veszélyesebb vizekre eveztek.

Meggondolatlan kijelentést tett

A show házigazdája kínosabbnál kínosabb kérdésekkel bombázta Cameron Diazt, aki meglepő módon mindenre válaszolt – bizony, még arra is, hogy került-e már esetleg közelebbi kapcsolatba Cameron Diaz vallomása: a gyengébbik nem képviselőinek valamely tagjával. A Huffington Post információi szerint Diaz igencsak belepirult a beszélgetésbe. “Igen, voltam már nővel” – kezdte az arcát smink nélkül is büszkén vállaló színésznő, hozzátéve: azt azért nem állítaná, hogy túl jártas a témában, mindössze egyszer volt példa ilyen precedensre.

Néhány másodperccel később aztán felismerte, hogy mit is mondott, és próbálta menteni magát – na, már amennyire tudta. “Igen, voltam már nővel, de azt nem kérdezted, hogyan” – somolygott a cipőmániás szőkeség, aki – meglátásunk szerint – nemigen vágta ki magát a szorult helyzetből.

Tudtad? Cameron Diaz újabban cipőket is tervez – első kollekcióját itt megnézheted:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top