Sztárok

Bréking: Szakított Harry herceg és a barátnője

A People magazin szerint vége lett Harry herceg két éve tartó kapcsolatának, pedig néhány napja még eljegyzésről beszélt.

Harry és Cressida eljegyzésére sokkal hamarabb sor kerül, mint az sokan gondolnák” – nyilatkozta pár hete a herceg egyik közeli barátja. Nos, valami történhetett, mert a People magazin néhány órája már arról számolt be, hogy Vilmos herceg öccse és kedvese, Cressida Bonas kapcsolata véget ért.

A 24 éves, arisztokrata felmenőktől származó, bájos Cressida Bonas majdnem két évig volt Harry barátnője. A People online kiadásának megszólaló informátor szerint Cressida túl sokat akart a hercegtől, aki jobbnak látta, ha nem folytatják tovább a kapcsolatukat. A brit Daily Mail is beszámolt a szakításról. Több forrásból nekik is megerősítették a hírt, miszerint Cressida többé nem a vörös herceg barátnője.

Kikeket szeretett Harry? Részletek egy pikáns könyvből

Harry unokatestvére, Eugenie hercegnő volt egyébként az, aki összeboronálta a fiatalokat. Gyakran jártak együtt síelni, az egyik ilyen alkalommal Eugenie megkérdezte unokatestvérét, hogy elvenné-e feleségül a barátnőjét. Ám Károly kisebbik fia akkor is azt mondta a családnak, hogy még nem áll készen a nősülésre, bár Cressida csodálatos felség lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top