Sztárok

Clooney mama örül, hogy végre bekötik fia fejét

George Clooney édesanyja, Nina Clooney megerősítette az eljegyzés hírét, emellett azt is elárulta, mit gondol a fia választottjáról.

Semmi sem árnyékolhatja be George Clooney boldogságát! Mint arról a Nők Lapja Café is beszámolt: az Oscar-díjas színész nemrég megkérte a barátnője, Amal Alamuddin kezét. Minderről egy, a párhoz közel álló ismerős számolt be a Daily Mailnek, aki azt is elárulta, hogy Clooney nem akart nagydobra verni az eljegyzés hírét.

Nina az első pillanattól kezdve szimpatizált fia kedvesével

George Clooney édesanyja elfogadta fia szerelmétEnnek köszönhetően sokan kételkedtek a leánykérés valódiságában, ám a minap egy ember – nevezetesen Clooney édesanyja – pontot tett az ügy végére. “Egy dolgot mondhatok csupán: nagyon boldog vagyok. Amal egy rendkívül szép, okos és értelmes lány, örülök, hogy ő van a fiam mellett” – mesélte Nina Clooney a Daily Mailnek adott interjújában. Aztán az is kiderült, hogy – a pletykákkal ellentétben – Clooney már réges-rég bemutatta kedvesét a szüleinek. “Őszintén szólva kicsit sem lepődtünk meg az eljegyzés hírén, már az első találkozásnál éreztem, hogy Amal más a fiam számára, mint az eddigi kedvesei. Örülök nekik, remélem, hogy nagyon boldogok lesznek. Minden tekintetben passzolnak, tökéletesen kiegészítik egymást” – árulta el az asszony, hozzátéve: szerinte Clooneyt az fogta meg Amalban, hogy abszolút eltér attól a szellemiségtől, amit az eddigi szerelmei képviseltek.

George Clooney szerelmei:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top