Sztárok

Ez a gyönyörű nő Richard Gere új kedvese – fotó

Még el sem vált feleségétől, máris másik nővel randizik Richard Gere.

Ez a gyönyörű nő Richard Gere új kedvese - fotóA US Weekly értesülései szerint Richard Gere a Szakácsok gyöngye című gasztrovetélkedő műsorvezetőjével, Padma Laksmival randizgat. A lap forrása elmondta, még nem merné kijelenteni, hogy Gere és a Laksmi egy pár, de szépen haladnak előre. “Még nagyon friss a kapcsolatuk. Szép lassan alakul köztük valami. Padmának a párja halála óta nem volt senkije, 2011 óta nem randizott senkivel, ezért nagyon óvatos, mindenesetre jól érzik magukat egymással” – árulta el a névtelenségbe burkolózó ismerős. A Micsoda nő! sármos színésze viszont hamarabb túltette magát előző házasságán. 11 év után tavaly szeptemberben jelentették be feleségével, hogy külön utakon folytatják, a válás pedig még folyamatban van.

Nem véletlen, hogy a tavaly novemberben elhunyt Paul Walker testvéreit kérték fel, hogy helyettesítsék a színészt a Halálos Iramban legújabb, hetedik epizódjában. A színész testvéreiről készült fotókat a Hír24 oldalán tudod megnézni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top