Sztárok

Együtt húsvétol Rékasi, Détár és Pikali

Az ünnepekre összehozza a családot a válófélben lévő színész.

Locsolás nélkül, közös családi kirándulással, virággal és házi sonkával ünnepli az idei húsvétot Rékasi Károly és családja – írja a Vasárnapi Blikk. A színész és 12 éves kisfia, Zsebi – akik egyébként a nyári szünetben kettesben Angliába utaznak – ugyanis eldöntötték: nem molesztálják a szeretett nőket különféle kölnikkel. “Van egy kedvenc virágüzletünk, ahová Zsebivel kora reggel elmegyünk. Kiszámoljuk, hogy hány lányt látogatunk meg húsvéthétfőn, és annyi apró csokrot köttetünk” – magyarázta Rékasi, aki az ünnepi hétvégére közös családi kirándulást szervezett a Dunakanyar egyik legszebb városkájába.

Rékasi párja, Pikali Gerda pedig a szüleitől kapott házi sonkával készül, amire – elmondása szerint – Kari már napok óta rájár. A színésznő – akit egyébként a kisfiai hétfőn locsolnak meg, mivel az “apás hetükre” esik a kirándulós hétvége – nem először tölti már a kirándulós hétvégéket a válófélben lévő párja családjával.

Nézd meg Rékasi Károly és Pikali Gerda első szerelmes fotóit:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top