Sztárok

Zimány Linda állítólag órákat töltött Jude Law szállodájában

Egy szemtanú látta a hotelben a 27 éves modellt.

Zimány Linda ugyan azt állította az ominózus videofelvétel ellenére, hogy nem történt semmi – még egy csók sem – közte és Jude Law között, a Blikknek nyilatkozó szemtanúk azonban mást láttak, sőt egyikük Law szállodájában is összefutott Lindával, aki szerepet kapott a színész filmjében.

A bulvárlap úgy tudja, hogy a modell és a színész együtt hagyta el a szórakozóhelyet, látták is őket egy taxiba beülni. Egy másik szemtanú pedig látta Zimány Lindát a buli másnapján a Four Seasons Hotelben, ahol a színész megszállt. “Délután jött át a szállodába, és nagyjából három órát töltött ott” – értesült a Blikk a hotel egyik dolgozójától.

A bulvárlap azt is megtudta, hogy a Spy című filmért felelős szakemberek szeretnék kerülni a kínos, félreérthető helyzeteket, ezért óva intették a gyakori bulizástól és italozástól Jude Law-t. A botrány óta a színész nemigen jár el szórakozni, csak a szálloda éttermében látni forgatások után.

Zimány Linda állítólag órákat töltött Jude Law szállodájában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top