Sztárok

Zimány Linda: Jude Law nem csókolt meg!

Napok óta Jude Law és Zimány Linda csókjától hangos a sajtó, ám eddig egyikőjük sem nyilatkozott arról az estéről, amikor összegabalyodtak. Zimány Linda hosszú hallgatás után most mégis megszólalt. Hogy lehet-e hinni annak, amit állít, mindenki döntse el maga.

Zimány Linda: Jude Law nem csókolt meg!Ahogy azt a Nők Lapja Café is megírta, múlt héten felkerült egy videó az oxox.hu internetes portálra, amelyen jól kivehető, hogy az ittas állapotban lévő Jude Law Zimány Lindának csapja a szelet. A nagy port kavart videó végén egy csók is csattan, a hírek szerint pedig a hazánkban forgató sztár és a modell egy taxival távoztak a belvárosi szórakozóhelyről. Az eset óta csak találgatni lehetett, mi lett a románc vége, ám Zimány Linda most az Aktív kamerái előtt vallott arról az estéről – írja a Blikk.

Kaptam egy kisebb szerepet a Spy című filmben, ami egy akcióvígjáték lesz, és Melissa McCarthy a főszereplő, de Jason Statham és Jude Law is játszik benne. Számomra ez nagyon nagy büszkeség, hogy az első filmemet gyakorlatilag Magyarországon forgathatom” – mesélte Linda megismerkedésük történetét, aki azt állítja, csupán a sors keze, hogy épp ott volt ő is, amikor a színész kiruccant esti szórakozókörútjára. Elmondása szerint becsatlakozott a hazánkban forgató színész társaságához, ám hogy ezt filmre vették, arról mit sem sejtett. “Kétszer vakuztak ránk egyébként, azt észre is vettük, de a videofelvételt abszolút nem. Nyilvánvalóan ha észrevettük volna, leállítjuk, de nem sajnos” – mondta Linda. Dzsudzsák Balázs egykori kedvese a felvétel ellenére azt állítja, csupán úgy látszik, de igazából nem csattant csók közte és Law között. 

“Nem csókolt meg a videón! De látni is egyébként, mert nem csókolt meg. Látni is a videón, ahogy elfordítom a fejem, és mint az előbb elmondtam, szórakoztunk. Éppen azt játszottuk, hogy kicsit olyan kamu olasz nyelven beszélgetett mindenki egymással, aki ott volt a társaságban, és ő egy ilyen temperamentumos macsót adott elő…” – ecsetelte az Amerikában karriert építő modell.

Hogy mi lett a játék vége, azt a Tv2 videójából megtudhatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top